GIOMI'S FOOD

GIOMI'S FOOD Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 292 beoordelingen
15 sep 2021 om 22:28 Ik had besteld en gevraagd als het over een uur kon worden bezorgd en het was er precies optijd!
9 sep 2021 om 21:41 Zeer tevreden! Voor herhaling vatbaar :)
3 sep 2021 om 22:18 Heerlijk zoals altijd
3 sep 2021 om 11:44 Heeeeeeeeeeeeerlijk gegeten. 2 x in 1 week besteld. Bezorging prima. Was bij de 2de keer sneller als verwacht.
2 sep 2021 om 21:20 2e hier besteld en weer heeerlijk!!! Ik heb letterlijk twee gerechten voor mezelf besteld. Bezorging was sneller dan de vorige keer
30 aug 2021 om 17:03 The food was very tasty,I would have given 5 stars,but the roti was full with little broken bone pieces,and that is very dangerous for the teeth...
25 aug 2021 om 19:52 Eten altijd goed. Alleen kartonnen bakjes smelten als eten te warm is . Zo krijgt het eten rare nasmaak. Niet goed voor warm eten. Voor de rest top surinaams eten
24 aug 2021 om 18:28 Het eten kwam binnen de aangegeven tijd. Het eten was warm en smaakte top!
23 aug 2021 om 21:04 Nasi was erg lekker en veel. Sate’s en pindasambal ook erg sappig. Goede porties en smaakvol. Ik hou nu al van dit restaurant
21 aug 2021 om 18:23 Goed gevulde visboxen, Mix van Garnalen pangafile en botervis. Lekkere sausjes en aardappelpartjes, mais en salade, allergisch voor garnalen dus gebeld en inplaats daarvan bakkeljauw gevraagd. Goede service en klantvriendelijk. Voor Herhaling vatbaar
20 aug 2021 om 23:24 Ik zocht al een tijdje een echte creoolse keuken & i finally found it! Het was echt HEER-LIJK! Mij zien jullie zeker terug!
17 aug 2021 om 21:18 Het eten was heeeeeerlijk! Om je vingers bij af te likken écht authentiek Surinaams. Grote porties ook. Zeker een aanrader!