GIOMI'S FOOD

GIOMI'S FOOD Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 353 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Giomi's Food. Meer weten? Ontdek meer

6 aug 2022 om 20:46 Verassend lekker , smaakte naar echte Surinaamse bami de gele peper maakte het helemaal af. Aanrader
5 aug 2022 om 21:06 Delicius and faster
2 aug 2022 om 14:38 de okersoep was goed maar daar blijft het steken helaas. ik zal alleen voor okersoep bestellen next time.the rest needs work.
24 jul 2022 om 12:58 Die bami van spaghetti is not the way to go. Jullie zijn in kwaliteit achteruit gegaan. Zelfs het bakje jus wat standaard bij elk gerecht zat is eruit. Jammer om daar achter te komen als de ‘bami’ al binnen is. Was droog.
8 jul 2022 om 21:56 Bestelling was niet helemaal juist :/ Had rijst met kip en twee groenten besteld, maar ik kreeg rijst met kip en 1 groente. En een bakje jus dat ik niet had besteld... Pastei met kip was wel lekker en de bezorging perfect!
29 jun 2022 om 20:31 Altijd heerlijk eten. Bezorging was snel
18 jun 2022 om 20:39 Her heri besteld cassave was nauwelijks gekookt zo de prullebak ingegaan
17 jun 2022 om 20:54 Na lange tijd weer mogen bestellen wat heb ik weer mogen genieten van mijn eten
6 mrt 2022 om 14:01 Kerrie kip met rijst en kousenband besteld. Heel erg teleurgesteld, 3 kleine stukjes kip met weinig smaak, klein bakje kousenband en een hele bak met rijst. Geen goede portie in verhouding. Jammer want de bami met ovenkip is wel lekker bij jullie en
4 mrt 2022 om 20:03 16:30 uur besteld. 19:00 uur gebeld dat bezorger onderweg is en dat ik wat extra's krijg. Bezorgd om 19:30 uur. Wat ik krijg: Veel te weinig roti kip. Basis bami gerecht. Niets extra's en 3 uur te laat. 1 keer en nooit meer bij deze amateurs!
25 feb 2022 om 20:14 Bami was flauw, bami gemaakt van spaghetti. In de moksialesi zat vol kippebotjes en was te zacht. Het eten was het geld niet waard en werd een uur later bezorgt, ben erg teleurgesteld jammer hoor
25 feb 2022 om 10:03 Bami was lekker, goede smaak wel een beetje zout. Ovenkip was lekker gemarineerd, heb extra kip erbij genomen zodat je met z'n tweeen 1 portie kan eten.